fbpx

Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjän osoite ja y-tunnus
Ahlmaninkatu 2E
40100 Jyväskylä
2312540-4

Rekisterinpitäjän nimi
Taittopalvelu Yliveto Oy
Painopalvelut Yliveto

Rekisterinpitäjän vastuuhenkilö
Timo Möttönen
Ahlmaninkatu 2E
40100 Jyväskylä
+358 400 159 272

Rekisterin nimi
Painopalvelut Yliveto Oy:n asiakastietorekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus
• Asiakastietojen ylläpito
• Asiakastiedotteiden sähköinen- ja manuaalinen jakelu rekisterin avulla

Rekisterin tietosisältö
Rekisterin tiedot ovat pääasiassa yhteystietoja, osoitetietoja, sähköpostisoitetietoja ja puhelinnumerotietoja. Lisäksi kerätään laskutusta varten laskutusosoitetietoja.

Rekisterin tietolähteet
Tiedot saadaan pääasiassa Internetin kautta lähetettävien lomakkeiden avulla. Lisäksi tiedot saadaan sähköpostitse ja puhelimitse henkilöltä itseltään.

Rekisterissä olevien tietojen tietojen siirto ja luovuttaminen
Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Tietoja ei luovuteta eteenpäin ja niitä saa käyttää ainoastaan rekisterinpitäjä.

Rekisterin suojaamisen periaatteet
Rekisteri sijaitsee suojatulla tuotannon ohjauspalvelimella. Rekisteri varmuuskopioidaan säännöllisesti ulkoiselle kovalevylle. Varmuuskopiolevyä säilytetään lukitussa kaapissa yrityksen tiloissa.

Rekisterin tarkistusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa häntä koskevat tiedot veloituksetta. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti rekisterinpitäjän vastuuhenkilölle. Rekisterinpitäjä korjaa tai poistaa rekisteröidyn pyynnöstä vanhentuneet-, muuttuvat-, tai väärät tiedot.

Rekisteröidyn kielto-oikeus
Rekisteröidyllä on henkilötietolain 30 §:n mukaan oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja, suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta, samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kiellot tulee tehdä kirjallisesti rekisterinpitäjän vastuuhenkilölle.